Om Pia Manfeldt

Forretningsorienteret specialist i stress og stressledelse

 

Mission

Jeg har i mange år arbejdet som leder og har set for mange dygtige medarbejdere og ledere udvikle alvorlig og langvarig stress. Det har store konsekvenser for den enkelte og for virksomheden, og kan betyde svære tab både menneskeligt og økonomisk. Min mission er at forebygge disse tab og bidrage til at færre bliver syge af stress. Jeg ved fra forskning, best practices og fra erfaring, at der kan gøres meget for at forebygge og håndtere stress, og det vil jeg gerne bidrage med i virksomheder og til private.

 

Videnskabeligt ståsted

Jeg er uddannet master i positiv psykologi, som er det videnskabelige studie af, hvad der gør individer og fællesskaber i stand til at trives. Med det udgangspunkt, samt viden fra stressforskningen, anvender jeg evidensbaserede metoder, der sikrer, at den viden og de redskaber, jeg videregiver, har effekt.

 

Erfaring med ledelse

Fra mine mange år som selvstændig samt leder og medarbejder i både offentlige og private virksomheder, har jeg stor indsigt i organisatoriske og arbejdsrelaterede forhold. Jeg kender derfor til livet i organisationer og ledelse, samt de konkrete udfordringer et moderne arbejdsliv giver. Det gør mig i stand til at forstå og vejlede i de udfordringer, der følger med.

Jeg er oprindeligt uddannet indenfor økonomi og har arbejdet som økonomichef i mange år, herunder i en stor international koncern.

 

Jeg er nærværende, skarp og empatisk. Jeg har en anerkendende og struktureret tilgang, og et højt kvalitetsfokus.

 

Kort om uddannelse og erfaring:

Master i positiv psykologi (trivsel for individet & i ledelse og organisation), Århus Universitet

Certificeret Coach uddannelse, Manning Inspire

Lean Manager, Compass

Ledelse af workshops, Manning Inspire

Lederuddannelse, Holt Lenskjold Erhvervspsykologi

Matematik-Økonomi (Cand. Scient. Oecon), Syddansk Universitet

Jeg har erfaring fra både private og offentlige virksomheder med ledelse og økonomi

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om stress, hvor jeg kan fortælle om hvordan forebyggelse og håndtering af stress kan give værdi for dig. Ring på 30858165 eller skriv på pia@manfeldt.dk